19.11.2009

Doghouse

Doghouse s-ar vrea un film de groaza cu aspecte comice si umor britanic. In mare, cam asta si reuseste sa fie, nici nu a vrut sa zica ca ar fi altceva, decat o joaca de baieti mari. Nu te sperie suficient pentru ca iti pare ca nu e real, se rade mult si intr-o prima faza, nu prea sunt victime. Povestea e una de baieti,  putin misogin, cand unul din gasca divorteaza, se gandesc sa sarbatoreasca intr-o localitate unde raportul femei-barbati e de 6 la 1. Prin urmare, vor sa se distreze la maxim.  Doar ca un virus le strica planul, femeile din localitatea respectiva devin un fel de zombie iar barbatii din oras nu mai exista, sunt exterminati pana la unul. Prin urmare, o lupta intre cei 6-7 barbati noi ajunsi in oras si femeile zombie, plus umorul britanic, plus mici rasturnari de situatie si asta se intampla cam pe tot parcursul filmului. Doi actori destul de celebri in Anglia in rolurile principale, Danny Dyer si Stephen Graham, ambii cu multe filme la activ. Finalul e din ala clasic in filmele de groaza...cand crezi ca e gata, mai apare ceva cat sa te mai sperie o data. Asa, de distractie, merge filmul, altfel... 6 tot pentru accent si umor.
Trailer Doghouse. 

2 comentarii:

  1. titlul filmului asta m-a dus cu gandul la dog days - http://www.imdb.com/title/tt0290661/ - numai ca asta e de un hiperrealism violent.
    de vazut numai in cazul in care simti nevoia de o portie de realism fara artificii, ajungand pana la nebunie.
    uite aici o cronica buna aici:http://agenda.liternet.ro/articol/9413/Emi-Vasiliu/O-fictiune-cu-aparenta-de-documentar-Hundstage.html

    apropo de ce spui tu pe undeva pe aici, si eu,, in general, stateam sa vad un film pana la capat, pana de curand. insa, mai nou, observ cu se poate intampla sa dau pe repede inainte. aici ultima jumatate de ora a fost suprimata in cateva minute. mi-a ajuns doza de hipperrealitate.

    scuze, pentru comentariul lung si fara legatura directa cu filmul despre care vorbesti tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu o sa ma plang niciodata de lungimea unui comentariu, doar de calitatea oamenilor de la celalalt capat...in general, am avut parte numai de comentarii frumoase, dar mai scapa cate unul care injura sau zice ceva urat..iar daca nu e tocmai la subiect, cred ca eu sunt cel mai bun la inteles asa ceva...ies usor din subiecte si aflu ceva nou. fara probleme.

    RăspundețiȘtergere